Estètica

   Pododent Estetic, els ofereix la possibilitat de concentrar en un sol centre les avantatges més noves del món de l'estètica i dels tractaments facials i corporals.

   Els nostres experts, li oferiran des dels més avançats tractaments i les millors teràpies de relaxació i control, amb el millor assessorament personalitzat.

   No ho dubti, Pododent Estetic, és la solució unificada per cuidar-se en el dia a dia.

Fotodepilació IPL

Fotodepilación IPL Fotodepilación IPL

   Fotodepilació IPL

   La fotodepilació mèdica consisteix a destruir el fol · licle pilós (cabell) per mitjà de l'energia lluminosa. La llum que s'utilitza és molt potent. Com actua la llum per poder cremar? És molt senzill, quan posem un objecte al sol, s'escalfa i si aquest objecte és de color negre es calenta molt més, pel fet que absorbeix més quantitat d'energia solar. Igual passa amb els cabells, absorbeix energia de la llum que li projecta l'aparell i s'escalfa de manera que es destrueix. Aquest escalfament no és dolorós. Per obtenir un bon resultat en fotodepilació necessitem que tota l'energia de la llum emesa per la màquina sigui captada pels cabells i no pels teixits propers.

Fotorejoveniment cutani

Fotorejuvenecimiento cutáneo Fotorejuvenecimiento cutáneo

   Fotorejoveniment cutani

   El Fotorejoveniment consisteix a aplicar polsos de llum intensa que penetren en la pell, estimulant la formació de nou col · lagen. Millora la qualitat de la pell i proporciona un aspecte més suau i llis de manera duradora. Està especialment indicat per a tractar les taques i les pells enrogides.

   El tractament és ràpid, innocu i pràcticament indolor. El pacient es pot incorporar a la seva vida normal immediatament després de la seva aplicació..

Mesoteràpia Virtual

Mesoterapia Virtual Mesoterapia Virtual

   Mesoteràpia Virtual

   La vehiculació d'actius concentrats fins capes profundes de la dermis és l'assoliment de la mesoteràpia. Molt eficaç en la lluita contra la cel · lulitis, però també en molts altres casos. La tècnica de la mesoteràpia en la medicina estètica actual i en la cabina de bellesa atén dues definicions, amb agulla a la primera i virtual a la segona. Encara que la mesoteràpia amb agulla posseeix un indiscutible arrelament en les clíniques d'estètica, no fa que aquestes obviïn tampoc l'aplicació virtual.

Tractament d'Arrugues Fines

Tratamiento de Arrugas Finas Tratamiento de Arrugas Finas

   Tractament d'Arrugues Fines

   L' IPL Facial és un tractament de rejoveniment facial que mitjançant polsos de llum intensa millora eficaçment els signes visibles de l'envelliment cutani. Aquest tractament de rejoveniment facial ha estat desenvolupat per experts dermatòlegs a tot el món i ha tingut una gran acceptació pel públic. L' IPL Facial utilitza un sofisticat equipament per realitzar una sèrie de sessions amb un interval de 3 a 4 setmanes. És un procediment ambulatori amb mínimes molèsties i sense període de recuperació.

Drenatge Limfàtic Manual

Drenaje Linfático Manual Drenaje Linfático Manual

   Drenatge Limfàtic Manual

   Mètode destinat a millorar les funcions essencials del sistema limfàtic per mitjà de maniobres precises, proporcionades i rítmiques que actuen activant i millorant la circulació limfàtica i afavorint l'eliminació de substàncies de rebuig.

Reflexologia Podal

Relexología Podal Relexología Podal

   Reflexologia Podal

   La Reflexologia Podal es basa en la teoria demostrada que cada punt del peu correspon per reflex a un òrgan o part del cos humà. Manipulant aquest punts ja sigui estimulant o sedant, segons el cas, estarem tractant la part corresponent de l'ésser humà.

Massatge Corporal Relaxant

Masaje Corporal Relajante Masaje Corporal Relajante

   Massatge Corporal Relaxant

   El massatge corporal relaxant i energètic té la particularitat de ser un tractament relaxant ràpid (dura 30 minuts), els efectes en tot l'organisme són formidables. Original per la seva composició, desenvolupament i peculiar caràcter creatiu, actua sobre els sistemes muscular, circulatori, nerviós i energètic per reequilibrar i regular l'organisme i proporcionar al client una sensació de lleugeresa i harmonia.

   Més que en un servei purament manual, el massatge corporal relaxant i energètic consisteix en el descobriment i la restauració de la unitat psicofísica, el que podria definir-se com una ment amb plena consciència i acceptació del seu embolcall carnal. La finalitat de la massa la persona, durant aquesta mitja hora, la llibertat de ser ella mateixa autèntica i veritable lluny de les obligacions socials i familiars.