Odontologia

   El servei d'Odontologia de Pododent Estetic els ofereix un càrrec exclusiu de la seva salut bucal, aconseguint sempre la millor dels seus somriures amb unes dents cures i sans.

   Els ofereix els últims tractaments dins del camp de l'odontologia i la més nova tecnologia com el blanquejament dental amb llum freda, l'ortodòncia infantil i estètica invisible, i les últimes tècniques en implantologia comptant amb grans professionals de llarga experiència assistencial i acadèmica.

Odontologia preventiva

Odontología preventiva Odontología preventiva

   Odontologia preventiva

   Part de l'odontologia que s'encarrega de la promoció de la salut bucodental per evitar problemes com la càries o la malaltia periodontal prevenint complicacions o intervencions més invasives sobre el pacient. D'aquesta manera l'odontòleg pot aconsellar la utilització de fluor, realitzar segellats de fissures per prevenir la càries, ensenyar tècniques de raspallat, etc. En la seva clínica dental Pododent l'odontologia preventiva és una de les especialitats més importants.

Odontologia general

Odontología general Odontología general

   Odontologia general

   Part de l'odontologia que s'ocupa del tractament de les patologies orals i la seva rehabilitació. S'inclouen dins d'aquest grup: reconstruccions, endodòncies, confecció de pròtesis removibles o fixes, etc. En la clínica dental Pododent se li ofereix al pacient totes les especialitats de l'odontologia amb la màxima perfecció.

Ortodòncia infantil o estètica

Ortodoncia infantil o estética Ortodoncia infantil o estética

   Ortodòncia infantil o estètica

   És l'especialitat de l'odontologia que s'encarrega de la correcció de les mal oclusions dentals i / o esquelètiques. És a dir, l'especialitat que corregeix els ossos i les dents que estan mal col · locades o situades, fent que les dents es quedin més alineades i boniques, millorant la funció i l'estètica. A Pododent Estetic dental oferim als pacients els últims avenços en les tècniques d'ortodòncia. A la pàgina web del nostre Ortodoncista el Dr Osvaldo Sallei, poden ampliar informació www.ortodonciaintegral.com.

Periodòncia

Periodoncia Periodoncia

   Periodòncia

   És l'especialitat de l'odontologia que s'encarrega de la cura i manteniment de la salut de les genives i del lligament periodontal, que uneix la dent amb l'os. Per mantenir una boca sana és vital que les genives es mantinguin adequadament, ja que si no és així poden aparèixer mobilitats a les dents, i amb el temps es poden perdre per aquesta causa. L'origen d'aquest problema és principalment la placa bacteriana, de manera que un correcte raspallat, a part d'un seguiment per part del dentista són vitals per al tractament d'aquesta malaltia i per poder mantenir unes dents sanes durant molts anys. Pododent Estetic és la clínica dental que cuidarà la seva salut dental.

Blanquejament dental

Blanqueamiento dental Blanqueamiento dental

   Blanquejament dental

És un tractament estètic que aconsegueix reduir diversos tons de color, deixant les dents més blanques i brillants i es pot realitzar a la clínica dental o a casa. El blanquejament de les dents permet eliminar taques produïdes per medicaments o bé per causes externes como el te, cafè, tabac, vi negre, entre altres substàncies i aliments. A Pododent Estetic li oferim l'última tècnica en blanquejament dental Granollers.

Estètica dental

Estética dental Estética dental

   Estètica dental

   Com el seu nom indica, cobreix tot allò que tingui a veure amb la bellesa, l'estètica, o l'embelliment de les dents, en totes les formes i possibilitats. Es troben dins d'aquest grup el blanquejament dental, les rehabilitacions orals completes, la implantologia i algunes tècniques d'odontologia general. La seva estètica dental s'aconseguirà a través dels últims tractaments i tècniques en odontologia.

Implants

Implantes Implantes

   Implants

   És el substitut artificial de l'arrel d'una dent perduda. Habitualment té forma roscada i està fabricat amb materials biocompatibles que no produeixen reacció de rebuig i permeten la seva unió a l'os. La superfície de l'implant pot presentar diferents textures i recobriments, utilitzades habitualment per augmentar la seva adhesió a l'os (osteointegració si és de titani i biointegració si es tracta d'un material ceràmic). Amb la seva col · locació, a causa que els alvèols contenen un element que simula l'arrel de la dent, es conserva major quantitat d'os alveolar, i per tant es manté en cert grau la dimensió vertical de la boca. Els seus implants s'efectuaran en aquesta clínica dental amb la màxima fiabilitat a càrrec d'experts implantòlegs de reconegut nom acadèmic.