Preguntes Freqüents

Em sagnen les genives al raspallar-me. Què puc fer?

   El sagnat de les genives és el signe més freqüent de la Gingivitis (inflamació de les genives) que generalment està associat a l'acumulació de placa bacteriana i / o càlcul per un raspallat deficient. Davant d'aquesta situació s'ha d'acudir a l'odontòleg perquè determini la causa exacta del problema. Si és per acumulació de placa i càlcul l'odontòleg realitzarà la seva eliminació i tractarà la inflamació, juntament amb una educació en la tècnica de raspallat adequada. A la clínica li aconsellarem la millor manera de procedir per a un correcte raspallat i així mantenir la seva salut dental perfecta.

La meva boca té mala olor. Quina és la causa i què puc fer?

   El mal alè (halitosi) té causes gastrointestinals i bucals. Dins de les causes bucals, aquestes poden ser variades, sent l'acumulació de placa bacteriana o carrall per tècnica de raspallat defectuosa i la presència de múltiples dents corcats o infectats les més freqüents. Davant d'aquesta situació el més convenient és anar a una cita amb l'odontòleg qui determinarà la causa del problema i oferirà una solució terapèutica.

Tinc les dents fosques. Es poden aclarir?

   Depenent de l'origen i de les causes del canvi de coloració de les dents és possible blanquejar usant tècniques específiques de gran efectivitat i absolutament indolores per part del odontòleg.
 

Estic embarassada. Puc ser atesa per l'odontòleg?

   L'embaràs provoca canvis en tot l'organisme i dins d'aquest en la cavitat bucal, i és convenient que la pacient acudeixi al Odontòleg perquè aquest l'orienti respecte d'aquests canvis (per exemple el sagnat de genives). Si es prenen les mesures preventives no es corre cap risc en l'atenció dental, com l'ús de davantal plomat per presa de radiografies. En aquests casos es convenient una interconsulta amb el metge de capçalera tractant, qui autoritzarà l'atenció pertinent.

A quina edat es pot començar un tractament d'ortodòncia?

   Generalment l'ortodòncia es realitza quan ja estan en boca totes les peces permanents, és a dir al voltant dels 11-12 anys, la qual cosa no vol dir que hi hagi casos on es comenci abans amb algun tipus d'aparell preventiu o bé amb ortopèdia (aparells removibles, que s'utilitza en nens durant el creixement. El seu tractament serà tractat en Pododent Estetic amb els últims avenços en les tècniques d'ortodòncia. Per a més informació consulteu la web del nostre ortodoncista Dr Osvaldo Sallei www.ortodonciaintegral.com

Poden deteriorar-se les dents amb l'ortodòncia?

   No, el tractament d'ortodòncia no provoca càries, ni taques a les dents, com així tampoc els debilita. Si el pacient durant el tractament no realitza una higiene es poden generar càries, sobretot al voltant dels brackets, només per presència de placa bacteriana. Per més informació consulteu la web del nostre ortodoncista Dr Osvaldo Sallei www.ortodonciaintegral.com

Són els implants una solució duradora?

   Potser és l'únic cas en la medicina en què el substitut artificial té una millor funcionalitat que l'òrgan original. Un implant que treballa correctament en la boca (perquè està col · locat en la posició idònia i suporta una càrrega axial i proporcional a la seva grandària), té una durabilitat molt superior a la vida natural d'una dent. La implantologia serà tractada en aquesta clínica per especialistes de reconegut nom.

Fa mal la col·locació d'un implant? És complexa la intervenció?

   Es tracta d'una intervenció ambulatòria, això vol dir que no cal ingressar en una clínica sinó que la intervenció es fa en la consulta dental.

    La intervenció es porta a terme mitjançant anestèsia local. El pacient en cap moment sent dolor ni molèstia. En Pododent Estetic li oferim les últimes tècniques per a la seva implantació.

Es poden col·locar implants en pacients de totes les edats?

   Els implants es poden col · locar en els joves un cop completat el desenvolupament, normalment a partir dels setze anys en les dones i divuit en els homes. En els adults no existeix contraindicació per raó de l'edat.

Són els resultats estètics?

   Els implants correctament col · locats garanteixen uns resultats estètics en la majoria dels casos molt superiors a la dentadura original del pacient.

   El pacient ha de tenir clar que no només aconseguirà una boca sana sinó a més un somriure estètic. Aquestes han de ser les seves exigències.

Dents blanques. Quin és el millor sistema?

   Si voleu tenir unes dents blanques i un somriure perfecte, a la nostra clínica dental comptem amb l'última tecnologia per aconseguir un perfecte blanquejament, mitjançant el sistema de Llum Freda, sense produir cap molèstia i amb gran rapidesa.