Podologia

   El servei de Podologia de Pododent Estetic compta amb la més avançada tecnologia i els últims tractaments dins del camp de la Podologia i la Podiatría com:

  • L'estudi biomecànic informatitzat de la marxa.

  • Plantilles a mida per esportistes amb els últims materials.

  • Cirurgia Mínima Invasiva o microcirurgia per al tractament de galindons i dits en martell.

Quiropodologia

Quiropodología Quiropodología

   Quiropodologia

   És l'especialitat podològica que s'encarrega del diagnòstic i tractament de totes les afeccions dèrmiques i de les ungles del peu (calls, durícies, berrugues, ungles incarnatas, onicomicosis).

Al nostre centre utilitzem material i instrumental estèril individual i personalitzat amb la màxima higiene recomanada.

Podologia clínica

Podología Clínica Podología Clínica

   Podologia clínica

   És l'especialitat podològica encarregada de l'exploració i diagnòstic de totes les malalties que puguin afectar els peus, com ara peu pla infantil, peus caus, peus supinadors, peus pronadors etc ...

   Al nostre centre disposem de l'última tecnologia per dur a terme aquesta finalitat, com és la plataforma de pressions per fer un estudi biomecànic informatitzat de la marxa.

Ortopodologia

Ortopodología Ortopodología

   Ortopodologia

   És l'especialitat de la podologia que s'encarrega de la confecció a mida de tots els tractaments ortopèdics com són les plantilles i les ortesis de silicona, tant per als tractaments del peu infantil, peu adult i peu geriàtric.

   Utilitzem els últims materials que hi ha al mercat, els quals són hipoalergènics i antibacterians testats científicament garantint així la seva eficàcia.

Podologia Esportiva

Podología Deportiva Podología Deportiva

   Podologia Esportiva

   És l'especialitat de la podologia encarregada de diagnosticar i tractar les patologies en els esportistes. Per això comptem amb l'estudi biomecànic informatitzat de la marxa que ens permet realitzar una anàlisi del gest esportiu i avaluar les seves alteracions posicionals.

A més utilitzem els últims materials específics que hi ha al mercat per confeccionar les plantilles i els tractaments a mida per als esportistes.

Peu Diabètic

Pie Diabético Pie Diabético

   Peu Diabètic

   El peu del diabètic requereix especial atenció per l'afectació de la diabetis en els peus. En el nostre centre col · laborem amb GenCat en la prevenció i tractament de les afeccions dels peus en el diabètic. Realitzem proves específiques de sensibilitat als peus, valoració i inspecció dels mateixos i la cura correcte (tallat de les ungles i eliminació de durícies) amb l'objectiu de prevenir riscos i problemes més greus.

Radiologia i Fluoroscopia

Radiológia y Fluoroscópia Radiológia y Fluoroscópia

Radiologia i Fluoroscopia

   El nostre centre mèdic té l'última tecnologia en radiodiagnòstic com és el fluoroscopi amb el qual es pot fer una exploració radiològica in situ i en dinàmica de les deformitats en els peus com ara el galindó, esperons de calcani i dits en martell.